8 gedachten over “Ik dacht dat ik gek werd!!!

 • Avatar
  31 mei 2015 om 00:19
  Permalink

  Jeetje ik herken me in je filmpje……heb bijna hetzelfde meegemaakt. Ik had avonddienst, toen ik na mijn dienst op de parkeerplaats liep kon ik mijn auto nergens vinden. Ik dacht die is gestolen…..dus ik belde mijn man. Hij zei ; het wordt steeds gekker met jou,je hebt ‘mijn ‘ auto vanavond toch meegenomen…….
  m
  Momenteel heb ik stickers op mijn autootje. Het model en de kleur komt veel voor en ik heb al diverse keren met mijn autosleutels in een andere auto gezeten…..het paste dus niet……maar aaaaagh dat gevoel….je voelt je zo dom en hoopt dat niemand je heeft gezien.

  ik ben op mijn 43 begonnen met de overgang….nu 51 en zit er nog volop in….en alle symptomen zijn nog ruim aanwezig……

  wens ons allemaal sterkte!!

  Beantwoorden
  • susanindeovergang
   31 mei 2015 om 09:57
   Permalink

   Ha ha… wat een verhaal! Die stickers is een goed idee.
   Jaaaa, jij ook sterkte met alles. 🙂

   Beantwoorden
 • Avatar
  5 juni 2015 om 17:07
  Permalink

  Ooo.. wat een herkenning! Ik wist vanmiddag waarachtig niet meer waar ik mijn fiets had gelaten… drie straatjes rondgelopen en in de veronderstelling dat de fiets wel gestolen zou zijn. En ja hoor! Daar stond hij weer…ik accepteer de overgang in al zijn facetten maar ik accepteer het niet dat ik DOMMER aan het worden ben 🙁 Echt waardeloos die slappe focus en concentratie en vergeetachtigheid. #fail

  Beantwoorden
  • susanindeovergang
   5 juni 2015 om 20:42
   Permalink

   Het gaat over, Agnes…. Dat moet!!!!

   Beantwoorden
 • Avatar
  12 oktober 2015 om 11:24
  Permalink

  Naar huis lopen met 2 vollen tassen ( gelukkig dichtbij) en dan erachter komen dat je met de fiets was…….

  Beantwoorden
  • susanindeovergang
   12 oktober 2015 om 13:25
   Permalink

   Ooo, ja.. herkenbaar.
   Wat zijn we errug, hè?

   Beantwoorden
 • Avatar
  8 augustus 2016 om 18:58
  Permalink

  Heel herkenbaar. Jaren geleden, ik weet niet of het met de overgang te maken had, wel met hormonen waarschijnlijk, ik was overvallen door een gekmakende verliefdheid, was ik mijn auto kwijt. Ik wist toch zeker dat ik hem de vorige dag bij mij aan de gracht had geparkeerd. Bij het politiebureau deed ik aangifte van diefstal. De agent was vriendelijk en leefde met me mee. Toen ik van het bureau terug naar huis fietste, zag ik mijn auto staan, op een heel andere plek dan waar ik had gezocht. Toen wist ik het weer. De dag ervoor had ik na lang zoeken eindelijk een plekje om de hoek gevonden. Ik schaamde me verschrikkelijk, had zelfs nog liever dat de auto wèl was gestolen dan dat ik de aangifte moest terugtrekken en ook de verzekering, waar ik de auto ook al als gestolen had opgegeven, op de hoogte moest brengen van mijn fout. Uiteindelijk vol schaamte toch alles afgehandeld en de politie een taart gebracht. De aardige agent moest eerst nog navragen of hij de taart wel mocht aannemen. Het aanbieden van cadeautjes kan als omkoping worden gezien. De man zei nog wel dat hij het al gek vond dat mijn auto gestolen was. Suzuki Alto’s zijn niet zo geliefd onder dieven, zei hij. Ik heb dat maar niet als eenbelediging voor mijn auto opgevat.

  Beantwoorden
  • susanindeovergang
   10 augustus 2016 om 17:33
   Permalink

   Wat een geweldig verhaal, Liesbeth.
   ‘Ik had zelfs nog liever dat de auto wel was gestolen…’ Te grappig.
   Groetjes van Susan.

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *