2 gedachten over “De perfecte interval training voor de vrouw van 40 plus.

 • Avatar
  27 oktober 2015 om 09:26
  Permalink

  Lieve Susan, vanmorgen voor t eerst jouw blog ontdekt en inmiddels al door de ergste fase van de overgang heen en eigenlijk nergens meer echt last van… en heb me werkelijk bescheurd om al jouw post en filmpjes, geweldig!!had ik wel twee jaar eerder willen hebben deze blog!!
  voor deze blog blijf vooral lekker lang hangen in die overgang, als vrouw gun ik jou dat natuurlijk niet echt, maar humor is wel de beste manier om met deze ellende om te gaan. Overigens moet ik de eerste man nog tegenkomen die naar zijn eigenpenopauze met zoveel humor gaat kijken! lijkt me ook erg geestig! creatieve groet Linda

  Beantwoorden
  • susanindeovergang
   27 oktober 2015 om 12:15
   Permalink

   Dank voor je mooie woorden!
   Heerlijk dat je nergens meer last van hebt. Lucky you.
   Ik blijf er nog wel even in hangen! Vooruit dan maar.

   Groet van Susan.

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *